Hoe het werkt

Het lijkt misschien een investering om een Freelance Communicatie Specialist in te schakelen. Maar de bedoeling is natuurlijk dat je er als ondernemer op vooruitgaat. Bijvoorbeeld omdat het jou nu de tijd oplevert die grote opdracht aan te nemen. En wat dacht je van de misschien wel vrije tijd en wat meer ruimte in je hoofd die het oplevert, omdat die werkzaamheden waar jij maar tegenaan zat te hikken nu lekker door mij worden uitgevoerd.

Bij MBM Communicatie heb je de keuze uit een drietal urenvormen.

Projectbasis
Heb jij een project liggen waar je maar niet aan toekomt? Bijvoorbeeld die broodnodige update van je website of het schrijven van een goede tekst? Kies dan voor uren op maat. Samen bespreken we de werkzaamheden, waarna je van mij een gespecificeerde vrijblijvende offerte ontvangt.
Facturering is afhankelijk van de grootte van het project. Bij grote projecten kan ik om een aanbetaling vragen.

Losse uren
Je hebt de knoop doorgehakt en besloten dat je mijn hulp nodig hebt. Maar je vindt het moeilijk om te bepalen hoeveel uur je mij nodig hebt of wil je eens proberen of samenwerken met mij iets is? Dan kun je mij per los uur inschakelen.
Bij deze urenvorm is het goed om te weten dat ik niet altijd direct voor je klaar kan staan. Wil je zeker zijn van mijn beschikbaarheid, kies dan voor vaste urenvorm.
Aan het einde van de maand ontvang je de factuur met urenspecificatie zodat je zicht houdt op de kosten.

Vaste uren
Heb jij doorlopend werk liggen en wil je graag dat ik daar een aantal uur per week aan besteed? Kies dan voor de vaste urenvorm. Ik plan dan voor jouw onderneming de afgesproken uren in mijn weekplanning in. Zo ben jij er zeker van dat ik wekelijks tijd voor jou heb om aan de slag te gaan en weet je welk bedrag er maandelijks gefactureerd gaat worden.


Lijkt het je wat?
Neem dan gelijk contact met me op of vul mijn contactformulier in. Het kennismakingsgesprek kost je uiteraard niets.