Wie ik ben

Ik ben Mariëlle van der Burg – Mans, dan weet je nu gelijk waar MBM voor staat. Beroepsmatig ben ik Freelance Communicatie Specialist. Daarnaast vervul ik in het dagelijks leven ook de rol van dochter, vrouw, zusje en de meest eervolle: moeder.

Mijn hotelschool studie maakt dat ik gek ben op koken en bakken. In mijn vervolgstudie Communicatie is de taalpurist in mij geboren. Ik ben dan ook een groot taalliefhebber en taalverbeteraar (sorry), schrijf graag teksten, vind het super om mensen te helpen en hen dan te zien floreren.

Na tien jaar binnen verschillende bedrijven in diverse marketing- en communicatie functies te hebben gewerkt, werk ik nu als zelfstandig ondernemer. Als zelfstandig ondernemer heb ik de regie genomen over mijn eigen leven. Hierdoor is er een betere balans tussen werk en privé gekomen. Daarnaast kan ik nu ruimte geven aan mijn eigen talenten: plannen, bedenken, uitvoeren en alles tot in de puntjes regelen voor ondernemers.

Ben jij als ondernemer te veel tijd kwijt aan werkzaamheden waar je eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt, zin in hebt of niet goed in bent? Schakel mij in als jouw Freelance Communicatie Specialist!

Tot snel?! Mariëlle

Mariëlle van der Burg - Mans | Freelance Communicatie Specialist