Je hebt de QR-code gescand!

Wat leuk dat jouw oog is gevallen op mijn advertentie in het boekje van Oranjevereniging Heerjansdam. Dat jij direct naar mijn website gaat, heeft vast een betekenis. Ben je misschien op zoek naar ondersteuning bij jouw marketing & communicatie werkzaamheden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wie ik ben?

MBM Communicatie ondersteunt ondernemers als Marketing & Communicatie Specialist met hun websites, contentstrategie en creatie. Daarnaast ook met het schrijven van (web)teksten en het beheren van hun social media kanalen.

Als ondernemer wil jij namelijk maar met een ding bezig zijn, en dat is ondernemen. Ik begrijp dat jij geen tijd hebt om bijvoorbeeld je website bij te houden, je social media kanalen de nodige aandacht te geven en zelf je nieuwsbrief te verzorgen. Jij wilt namelijk bezig zijn met je klanten, je uitvoerende werkzaamheden en al het andere wat ook al komt kijken bij het draaiende houden van jouw onderneming.

Schakel MBM communicatie in voor al jouw marketing-, communicatie-, social media en online werkzaamheden.

Beeld Communicatie werkzaamheden

Goede communicatie is onmisbaar als je professioneel en bekwaam over wilt komen op jouw (potentiële) klanten. Ik help je met allerlei communicatie in de breedste zin van het woord.

Meer informatie…

Beeld Social Media werkzaamheden

Social media is een perfecte tool om jouw producten en/of diensten te promoten. Maar je kunt het juíst ook gebruiken om relevante, waardevolle en interessante content te delen.

Meer informatie…

Beeld Online werkzaamheden

Vrijwel iedere ondernemer heeft een bedrijfswebsite, of zou er graag een willen. Maar is jouw website nog wel up-to-date, of staat hier al vijf jaar dezelfde informatie op?

Meer informatie